Brooks Ghost 10 - damskie buty do biegania
Kolejna, 10 już odsłona butów sportowych Ghost spełni oczekiwania każdej biegaczki. Jest to model, który zapewnia niezwykły komfort i wyjątkowo lekkie przetaczanie. Sprawdź, czym zaskoczy Cię Brooks Ghost 10!
2018-07-10, 12:21

Brooks - odzież i buty dla wymagających

Brooks to znany na całym świecie producent odzieży i butów sportowych dla aktywnych. Jest to firma z wieloletnim doświadczeniem, która od kilkudziesięciu lat dostarcza najwyższej jakości rozwiązań dla sportowców, w szczególności dla biegaczy. Produkty takie jak Brooks Ghost 10 wspierają układ motoryczny biegacza oraz zapewniają mu niezbędne wsparcie w czasie treningu.

Ghost 10 - buty do każdego rodzaju treningu

Buty sportowe Brooks Ghost 10 przeznaczone są dla kobiet o stopie neutralnej i doskonale nadają się do biegania po twardych nawierzchniach. Są bardzo lekkie i wygodne, zapewniają odpowiednią amortyzację i równowagę. Posiadają bezszwową, lekką siateczkę mesh, która zapewnia jeszcze lepsze dopasowanie buta do stopy, a także jej przewiewność, nawet w wysokich temperaturach. Brooks Ghost 10 wykonane są w technologii Omega Flex Grooves, która zapewnia im niezwykłą elastyczność, a także posiadają amortyzację BioMoGo DNA, która chroni stawy podczas biegania. Duże wcięcie powierzchni daje lepszą stabilizację w czasie bardzo szybkiego biegu.

brooks ghost 10

DotSport Sklep